El nostre Projecte agafa forma

gve_age_20160903Excel·lent feina, la que ha estat fent l’Equip Redactor durant l’estiu. Ho vam poder comprovar aquest passat dissabte a l’Assemblea Extraordinària, en la què ens van presentar el primer esborrany del Document de Projecte, a més del Dossier de Resultats del Cicle de Seminaris a partir del qual es basa gran part del nostre projecte.

I també excel·lent l’afluència i la participació a l’assemblea. Vàrem poder repassar l’index i continguts del document, debatre’ls i fer valuoses aportacions que l’Equip Redactor reflectirà en les següents versions del document.

També es va tractar un tema de darrera hora que pren cabdal importància. L’Ajuntament de Barcelona ha obert una licitació pública per oferir Serveis de Dinamització de Processos de l’ESS al nostre Districte (a més d’altres districtes). Bàsicament, una de les línies de treball que nosaltres ja tenim engegades. A més, ens ha arribat la invitació de la XES a participar-hi amb el seu “apadrinament”.

Durant l’assemblea de dissabte passat, es van exposar el pros i contres de l’oferta i es van aportar solucions als principals inconvenients. Finalment, es va aprovar de participar-hi, ja que de no fer-ho podríem trobar-nos una empresa privada aliena al barri que dupliqués (i fins i tot, trepitgés) la feina que estem fent. La primera reunió de la Comissió d’ESS serà aquest dilluns a les 16h al local de l’AVV “Joan Maragall”.

(Tots els detalls de la trobada els trobareu a l’Acta)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *