Arrenquem el curs i passem a l’Acció

clfki5ousaqru9sSeguim treballant incansables, i sembla que aquesta feina comença a donar fruits.

Per una banda, la Comissió d’Economies Alternatives ha tirat endavant la licitació al concurs públic per dinamitzar l’ESS a tot el Districte, tal com es va acordar a la darrera Assemblea Extraordinària. Malauradament, no s’ha pogut fer en els termes acordats, ja que el concurs no contempla que s’hi presentin els moviments socials i ni la XES ni cap altra entitat ens ha volgut “apadrinar”. Tanmateix, ens hem aliat amb una consultora social i finalment hem pogut tirar-ho endavant. Independentment de com acabi, hem pogut presentar un projecte assembleari i respectuós amb les realitats de cada barri, i hem entrat en contacte amb altres barris que recolzen el projecte.

Per altra banda, la Comissió de Transparència (Llums i Taquígrafs) ha descobert tantes coses i ha elaborat tant material, que toca passar a l’acció. S’ha acordat crear un Equip de Treball per començar a treure a la llum les coses que no ens agraden i a proposar el què realment volem al nostre barri.

A més, la Comissió d’Extensió segueix enxarxant cap endins i cap enfora. A la propera FESC (21, 22 i 23 d’octubre), la XEC (Xarxa d’Espais Comunitaris) celebrarà una Taula Rodona amb altres espais gestionats de manera comunitària, i #GuinardóVolEspais hi som convidades.

Recordar-vos una i una altra vegada que, des de les diferents comissions, tota col·laboració és benvinguda. No cal ser enginyer aeroespacial ni tenir cap màster per pertànyer a cap comissió. Us animem a treballar plegades amb la què millor pugueu ajudar. Per contactar amb alguna comissió i saber quan és la propera reunió, podeu enviar un correu a guinardovolespais@riseup.net.

(Tots els detalls de la trobada els trobareu a l’Acta)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *