Dissabte
15
Octubre
2016
11h00

Vermut Popular per la Transparència al Guinardó

cartell-castanyada-webAquest proper dissabte 15 d’octubre a les 11h, hem convocat una roda de premsa per explicar a veïnes i veïns del barri, i als mitjans, la campanya de transparència #GuinardóTransforma que hem engegat.

Farem pública tota la informació recavada per la Comissió de Transparència. I ho farem amb un vermut popular davant del Mas Guinardó, on repartirem també un butlletí especialment editat per a l’ocasió.

La campanya #GuinardóTransforma és fruit de la feina d’investigació duta a terme per companyes i companys de #GuinardóVolEspais i l’Associació de Veïns i Veïnes “Joan Maragall”, i fou explicada i aprovada a la darrera Assemblea General.

En aquesta darrera assemblea, també es va actualitzar la informació que tenim sobre la licitació d’ESS al nostre districte, es va debatre el Manifest que #GuinardóVolEspais està redactant, i es va aprovar de fer les primeres passes per dotar-nos de forma jurídica. Trobareu tots els detalls de la trobada l’Acta.

Si voleu participar a #GuinardóVolEspais, la millor manera és acudint a les assemblees; la propera està prevista pel dissabte 12 de novembre a les 11h a la Plaça del Mercat del Guinardó.

Ens veiem el proper dissabte al Vermut Popular!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *