Diumenge
23
Octubre
2016
11h00

Presentació de la Xarxa d’Espais Comunitaris

Xarxa d'Espais ComunitarisArreu del territori, cada cop amb més força, van sorgint i es van consolidant espais autogestionats per les pròpies comunitats. Mica a mica va naixent la Xarxa d’Espais Comunitaris.

Aquests espais, amb lògiques i dinàmiques diferents, compartim valors, objectius i formes de fer, posant en pràctica un altre model de barri, poble o ciutat. Per això volem enxarxar-nos, intercooperar, compartir, i potenciar la Gestió Comunitària; malauradament, el bé comú no és el més comú dels béns.

L’objectiu de l’acte és presentar-nos i debatre sobre quatre eixos: la legitimitat front la legalitat (espais en lluita), els condicionants de la gestió ciutadana (equipaments municipals), el potencial i les limitacions de l’autogestió (espais autogestionats) i els processos comunitaris (projectes sense espai).

Hi participaran:

 • Ateneu Flor de Maig (Poble Nou)
 • Ateneu l’Harmonia (Sant Andreu)
 • Ateneu Popular de Nou Barris
 • Can Masdeu i Sant LLàtzer (Collserola)
 • Can Sanpere (Premià de Mar)
 • Casa Orlandai (Sarrià)
 • Casal Popular 3VoltesRebel (Nou Barris)
 • Guinardó Vol Espais (Guinardó)
 • RAI – Recursos d’Animació Intercultural (Ciutat Vella)
 • Segle XX (Barceloneta)
 • Recuperem l’Arnau (Poble Sec)

Més el debat que obrim amb les entitats, projectes i persones participants. És aquest diumenge 23 a les 11h a la Sala Micaela Chalmeta de l’Ateneu l’Harmonia, al recinte Fabra i Coats (Sant Adrià, 20).

Us hi esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *