Endavant amb la Formalització Jurídica

A la darrera Assemblea Oberta es va acordar definitivament el format de la Formalització Jurídica, col·laborar amb la XES com a xarxa local als nostres barris, sospesar la participació als Premis a la Qualitat Democràtica, i fer una primera valoraració de la Comissió de Seguiment del Mas Guinardó. Trobareu tots els detalls a l’acta.

Formalització jurídicaEn aquesta darrera assemblea oberta, entre altres coses, ja s’han pres la transcendental decisió de dotar de formalització jurídica a #GuinardóVolEspais, una eina necessària per dur a terme els objectius marcats. Es dirà Associació Xarxa Guinardó Transforma i ben aviat podrem publicar els seus estatuts, que després de força debat, ja estan gairebé a punt per portar a registre.

I la nova Associació ja té Junta. Els seus càrrecs són merament formals i es van triar per sorteig, ja que les decisions es segueixen prenent de manera assembleària. Es calcula que entre tràmits i registre, podríem trigar entre 2 i 3 mesos a tenir l’associació plenament operativa.

Però, durant la darrera assemblea no només es van discutir detalls de la nova associació. Es va acordar comunicar a la XES la voluntat de #GuinardóVolEspais de ser la xarxa local al Guinardó i Can Baró, arrel de la trobada que vam tenir el darrer 30 de novembre.

A més, es va plantejar la possibilitat de participar als Premis a la Qualitat Democràtica que ha engegat l’Ajuntament. Es valorarà en comissions, ja que la data de presentació és el 15 de desembre, una mica just.

I òbviament es va iniciar una valoració de la Comissió de Seguiment del Mas Guinardó que va tenir lloc el passat 30 de novembre. Estigueu a l’aguait, que en breu publicarem la crònica dels fets i una valoració formal, que ja avancem que és força positiva. Ah! I publicarem també el vídeo, per a totes aquelles persones que no hi van poder assistir…

 

One comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *