Dilluns
19
Desembre
2016
19h00

Propostes sobre Economies Alternatives

Volem destacar dues propostes al barri per reflexionar sobre les Economies Alternatives: l’exposició “D’on ve el què consumim?” al Casal de Joves Girapells i la xerrada-debat “Alternatives Sostenibles” de l’Observatori al Mas Guinardó.

Economies AlternativesDes de la Comissió d’Economies Alternatives, us destaquem dues activitats al Guinardó per enriquir-nos i reflexionar sobre els efectes destructius del capitalisme i les seves alternatives sostenibles.

Economies AlternativesDel 16 de desembre al 14 de gener, al Casal de Joves Girapells es pot veure l’exposició “D’on ve el què consumim?”, una ruta pel capitalisme. Podeu veure els horaris del Casal a la seva web. L’exposició acabarà amb una xerrada de tancament titulada Construïm Alternatives.

I el proper dilluns 9 de desembre a les 19h al Casal Mas Guinardó, tindrem la xerrada i debat “Alternatives Sostenibles” organitzada per l’Observatori

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *