Dissabte
14
Gener
2017
11h00

Primera Assemblea Oberta del 2017

Primera Assemblea Oberta del nou any per tractar els tràmits de la nova associació Guinardó Transforma, la comissió de treball per democratitzar el Casal Mas Guinardó i la trobada XES-XEC del 21 de gener.

cartell-13a-assemblea-oberta-web_v2Reprenem la feina amb la primera Assemblea Oberta del 2017, carregats d’energia després de les festes i amb moltes expectatives per aquest nou any que encetem.

Els tràmits de la futura nova associació Guinardó Transforma, que ha de donar formalització jurídica a #GuinardóVolEspais, van avançant. Ens ho explicaran les companyes que han estat duent-les a terme.

A més, la Comissió de Relacions no ha parat ni un moment. Tenim el compromís de Districte de crear una comissió de treball per, entre totes les entitats i grups del Casal Mas Guinardó, democratitzar-ne la seva gestió. Les entitats que van donar suport a la iniciativa seran convidades a una trobada conjunta per parlar-ne.

I no ens oblidem de la trobada prevista pel 21 de gener, on coincidirem XES i XEC per la necessitat d’articular-nos.

Ah! I recordeu que aquesta vegada ens trobarem arrecerats del fred al Casal de Joves Girapells… Us hi esperem a totes i a tots!


Actualització: A la darrera reunió d’Intercomissions es va acordar que la trobada entre XEC i XES no cal tractar-la perquè ja està preparada, i que en aquesta propera Assemblea Oberta tindrem prou temps per encetar el reptilema “Model Econòmic, subvencions i retribucions”, que es considera urgent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *