Dissabte
11
Febrer
2017
11h00

Continua el debat sobre model econòmic

En aquesta propera assemblea oberta, continuarà el debat sobre model econòmic

A la darrera Assemblea Oberta es va encetar el debat sobre model econòmic. Es va parlar de moltes coses. Sobre subvencions: com, quan, per a què… Sobre retribucions: economia productiva i reproductiva, precarietat, alliberades, assalariades…

El debat va quedar totalment obert, amb molts posicionaments per conciliar i diverses maneres d’entendre el model econòmic que ha de regir la Gestió Comunitària que volem assolir.

Aquest proper dissabte reprendrem aquest debat obert, que cal resoldre per cohesionar #GuinardóVolEspais i poder així continuar el camí que hem començat plegades, en un marc on tota la gent s’hi pugui sentir còmode.

Cicle de seminaris d’economies alternatives i participació a la Festa Major del Guinardó

debat sobre model econòmicPerò, no només debatrem. Les companyes de la Comissió de Economies Alternatives han estat preparant un cicle de seminaris que ens ha de proporcionar les eines necessàries per pensar l’economia alternativa que volem construir al nostre barri.

I a més, a la darrera assemblea es va constituir el grup de treball per preparar la nostra participació a la Festa Major del Guinardó. Si l’any passat vam improvisar una fantàstica Paella Popular, aquest any anem de veres!

Recordeu que farem l’assemblea al Casal de Joves Girapells, arrecerats del fred i la pluja…

Que no hi falti ningú!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *